Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

  • Forditjuk Leiras

Weboldal üzemeltetője:

MET Manager English Trainings Kft.
1149 Budapest, Pillangó Park 14/A

emailEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06 30 546 0396

Adószám: 12361412-1-42
Közösségi adószám: HU12361412
Cégjegyzékszám: 01-09-669922
Kamarai azonosító: BU12361412 


Webhoszting:

ICON MÉDIA Kft.
6000 Kecskemét, Csóka u. 26.
Postacím: 6000 Kecskemét Pásztor u.17.
Tel: 06-70 / 518-1943
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.webdigital.hu

MIÉRT A MET-ET VÁLASSZA?

Amikor 1998-ban MET Kft. néven megalapítottuk vállalkozásunkat, már névválasztásunkkal is az volt a célunk, hogy találkozási pontot biztosítsunk ügyfeleink igényei és az általunk kínált fordítás, lektorálás illetve nyelvoktatás között.

Minden fordítás, lektorálás és nyelvtanfolyam során a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt biztosítjuk megrendelőink számára - a sürgős munkák esetén is felár nélkül - gyorsan és hatékonyan, a határidőket mindig betartva, alkalmazkodunk ügyfeleink időbeosztásához.

Ennek érdekében többéves gyakorlattal rendelkező, diplomás fordítókat, szakfordítókat, lektorokat és nyelvtanárokat alkalmazunk, akik szakmai elkötelezettségükkel, dinamikus hozzáállásukkal és precíz, az előzetesen egyeztetett időpontokat pontosan betartó munkavégzésükkel járulnak hozzá vállalkozásunk sikeréhez.

A MET Fordítóirodában pontosan, az eredeti formátumot megtartva fordítunk. Mielőtt az elkészült fordítást elküldjük a megrendelőnek, mindig újra összeolvassuk az eredeti (forrásnyelvi) szöveggel, majd elvégezzük rajta a helyesírás ellenőrzést.

Garantáljuk, hogy az általunk készített fordítás vagy lektorált szöveg tartalma és stílusa teljes mértékben meg fog egyezni az ügyfelek által küldött szövegével.

Mindebben nagy segítségünkre vannak fejlett technikai eszközeink, pl.: Memoq CAT eszköz, saját szószedeteink szakterületek szerinti bontásban, olyan nemzetközi szinten elismert digitális szótárak mint a My Memory, a Glosbe vagy a Linguee.

Nyelvtanításunkat digitalizált tanítási és nyelvvizsgára felkészítő anyagaink, a Skype, a Viber, a Facetime és a Quizlet, valamint folyamatos önképzésünk konferenciák, tanfolyamok és az internet segítségével tartjuk magas színvonalon.

A legnagyobb elismerés számunkra, hogy azokból, akik egyszer már igénybe vették fordítói vagy lektorálási szolgáltatásainkat szinte kivétel nélkül visszatérő ügyfeleink lettek. Miután meggyőződtek róla, hogy fordításuknál a lehető legnagyobb gondossággal és titoktartással jártunk el, következő alkalommal ismét minket választottak.

Ugyanilyen fontosnak tartjuk azt, hogy tanulóink eredményesen teljesítik doktori védésüket vagy nyelvvizsgájukat; illetve az angol nyelvű állásinterjúra való felkészítésünk után megkapják a vágyott pozíciót, és az idegen nyelvű munkavégzés során is sikeresen helytállnak új munkahelyükön, akár Magyarországon vagy külföldön.

Többek között, van már marketing igazgatónk és luxus ingatlanokra szakosodott jogászunk az Egyesült Államokban, építészünk Németországban és Svájcban, top menedzser közgazdászunk Svájcban, altató orvosunk Írországban, és Angliában is gond nélkül el tudnánk menni "saját" fogorvosunkhoz ha hirtelen szükségünk lenne rá.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nagy része később barátainak, munkatársainak és ismerőseinek is jó szívvel ajánlja, hogy ők is velünk fordíttassanak vagy nálunk tanuljanak.

Nyelvoktatási hitvallásunk 

 

A MET Nyelvoktatásnál hiszünk abban, hogy a gátlások feloldásához a jól megalapozott, rendszerezett tudáson és rengeteg gyakorláson keresztül vezet az út.

Szakmai hátterünkkel megteremtettük ezek feltételét, és mindent megteszünk azért, hogy ezt a rögös utat nemcsak simábbá, hanem gyorsabbá is tegyük nyelvtanulóink számára. Célunk az, hogy a nyelvtanulás kényszerű kötelességből örömökkel és sikerekkel teli folyamattá váljon a számukra, amellyel a lehetőségek újabb kapui nyílnak meg előttük úgy szakmai, mint magánéletük területén.

 

Miért az angol nyelvet oktatjuk kiemelt formában?

Csakúgy, mint a középkorban a latin nyelv, az angol mára nemzetek feletti, kiemelt közvetítő nyelvvé lépett elő, amit az egész világon használnak. Ez azzal a további előnnyel is jár, hogy az angol nyelv használói toleránsak és segítőkészek egymással.

 

Miért oktatunk egyénileg vagy kiscsoportban (2-4 fő)?

A MET Nyelvoktatásnál meg vagyunk győződve arról, hogy a nyelvtudás szintjének, a nyelvtani szerkezetek tudásának és a szókincs bőségének, illetve jellegének az egyes nyelvtanulók saját életstílusához és munkájához vagy tanulmányaihoz kell igazodni. Kiscsoportos nyelvtanulás során több idő jut a gyakorlásra, így heti 1x2 vagy maximum 2x2 tanóra is elegendő, amivel költséget takaríthat meg.

 

Miért vállaljuk, hogy szaknyelvet is oktatunk?

Mindenkinek a saját hivatásához vagy tanulásához szükséges szaknyelvtudás a legfontosabb. Egy jogásztól az anyanyelvén sem várjuk el, hogy tudja a légkondicionáló rendszerek fajtáit és összetevőit. Ugyanígy egy mérnöktől sem, hogy mélységében ismerje a jogszabályok bonyolult szaknyelvi fordulatait.

 

Hogyan építjük fel a gyors és hatékony általános és szaknyelv tanulás folyamatát?

  1. A nyelvtanulóval együtt meghatározzuk nyelvtanulásának konkrét célját, pl.: nyelvvizsga, állásinterjú, szakdolgozat/doktori védés, prezentációk tartása, munkahelyi tárgyalásokon, konferenciákon való aktív részvétel, szaknyelvi anyagok megértése, stb.
  2. Ingyenes beszélgetéssel felmérjük a nyelvtudás szintjét, a nyelvtanuló erősségeit, gyengeségeit.
  3. Tanácsokat adunk a hatékonyabb és könnyebb tanulási módszerekről, pl. új élvezhető és út közben is használható szótanulási applikációt ajánlunk: Quizlet
  4. Egyeztetjük, hogy mennyi időt tud otthon nyelvtanulásra fordítani hetente, legyen-e, és ha igen, mennyi házi feladat. Arról is megegyezünk, hogy szóban vagy írásban számon kérjük-e tőle a leckét, illetve a szavakat. Közös megegyezésünk eredményéhez ezután végig következetesen tartjuk magunkat.
  5. A legfontosabb szakszavakat kigyűjtjük, és begyakoroljuk.
  6. Gyorsan kijavítjuk a legzavaróbb berögzült kiejtésbeli hibákat, és betömködjük a legnagyobb nyelvtani lyukakat. Ilyenkor általában kiderül, hogy a nyelvtanuló sokkal többet tud, mint amire magát értékeli, és egy vagy akár több szintet is tudunk ugrani.
  7. Elkezdünk rendszeresen tanulni a nyelvtanuló szintjének és céljának legjobban megfelelő tankönyvből, nyelvvizsga előkészítő könyvből vagy pedig szakcikkekből, illetve a szaknyelvet tartalmazó videós anyagokból.
  8. Saját munkahelyről vagy oktatási intézményből hozott, és az internetről választott szakmai anyagokat is szívesen átveszünk.
  9. Rendszeresen átbeszéljük, hogyan sikerült az órákon tanultakat a gyakorlatban alkalmazni, és együtt örülünk az eredménynek.

Miért eredményesebb a szaknyelvvel kombinált képzés, mint az általános?

Nyelvtanulóink minimum napi 8-10 órát töltenek el munkával vagy tanulással, így természetes, hogy annak szaknyelve érdekli őket legjobban.
A legtöbben szeretik választott hivatásukat, ami megkönnyíti a nyelvtanulást, mert az emberi agy könnyebben be tudja fogadni azokat az információkat, melyekhez pozitív érzelmek társulnak.

Milyen extra szolgáltatást lehet tőlünk kérni?

Nagyon elfoglalt vagy messze lakó nyelvtanulóinknak online általános és szaknyelv oktatást tudunk biztosítani, Skype-on, Zoom-on, Face Time-on vagy Viberen keresztül.
Az online nyelvoktatás hatékonysága semmiben nem marad el a többi órákétól.
Bővebbet erről itt olvashat: Online nyelvoktatás

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjük, hogy az alul lévő űrlap segítségével küldje el fordítandó szövegét.
Ajánlatkérésére a lehető leghamarabb válaszolunk, munkaidőn túl és hétvégén is.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396 (0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. Adatkezelésünkkel kapcsolatban itt olvashat: Adatvédelmi Tájékoztató
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

 

Felkészítés külföldi üzletkötésre

 

Kinek ajánljuk ezt az angol tanfolyamot?

  • Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik vállalkozásukat külföldi piacokra is ki szeretnék terjeszteni vagy eredeti szakmájukban, illetve hivatásukban szeretnének külföldön dolgozni, és nem akarják, hogy nyelvi hiányosságaik vagy bizonytalanságaik miatt alacsonyabb szintű munkát kelljen, jóval kevesebb fizetésért elvállalniuk.
  • Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még nem vagy csak éppen alapfokon beszélik az idegen nyelvet, családi vagy anyagi körülményeik miatt mégis arra kényszerülnek, hogy külföldön vállaljanak munkát.
  • Nekik a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.

 

  • Aloldal kép szolgáltatások

 

Hatékony nyelvi felkészítésünk szokásos menete:

  • Összegyűjtjük és begyakoroljuk a választott külföldi munkához szükséges szakkifejezéseket és a hivatalos ügyek intézéséhez, illetve a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szófordulatokat.
  • Együtt elolvassuk, lefordítjuk és kiszótározzuk a tanulmányaihoz vagy a munkájához szükséges szakcikkeket, amelyeket akár Ön is kiválaszthat saját maga számára.
  • Segítünk expressz sebességgel betömni nyelvtani tudásában azokat a lyukakat, amelyek miatt eddig nem tudta vagy nem merte könnyedén felépíteni mondatait.
  • Eredeti angol nyelvű hanganyagokat hallgatunk, illetve videókat nézünk és gyakorolunk, hiszen az idegen nyelven való kommunikáció alapfeltétele, hogy először megértse az Önhöz intézett kérdéseket.
  • Azt is fontosnak tartjuk, hogy Önt jól értsék külföldi főnökei és munkatársai, ezért gyakoroljuk a kiejtést, és kijavítjuk azokat a rossz beidegződéseket, úgynevezett "fosszilis" hibákat, amelyek irritálhatják anyanyelvű vagy az idegen nyelvet magas szinten beszélő partnerét.
  • Ha Ön külföldön nehéz nyelvi szituáció előtt áll (pl.: hivatalos ügy intézése, reklamáció, értekezleten való felszólalás, prezentáció tartása, nehéz dialektust  beszélő partner megértése, hivatalos ügyben való telefonálás, stb.) szívesen felkészítjük előtte a konkrét, egyedi szituációra, amit többször is "elpróbálunk" Önnel, annak érdekében, hogy kellő magabiztosságra tehessen szert.

 

Már konkrét ajánlatot kapott külföldről, de még nem tud angolul vagy meglévő nyelvtudásában nem eléggé biztos?

Online angol tanfolyamunkkal külföldről is tudja nyelvtudását fejleszteni, Skype, Zoom, Viber, Face Time vagy mobil telefon segítségével. 

 

  • Aloldal kép előnyök

 

Miért velünk készüljön?

  • Már külföldön dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy a hosszú évek alatt tőlük, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött állás interjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk segítségével gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtak felkészülni állásinterjúikra.
  • A MET-nél azt is vállaljuk, hogy hivatalos formában lefordítjuk bizonyítványait, illetve diplomáit, valamint segítünk Önnek megírni és lefordítani önéletrajzát, pályázatát, illetve motivációs levelét. Mindezt abban a formában, hogy az adott ország bevett szokásaihoz teljes mértékben alkalmazkodjon.
  • Olyan képet alakítunk ki Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül nagy valószínűséggel Önt fogják választani.
  • Természetesen minden felkészítési formáról hivatalos, ÁFA-mentes, számlát adunk, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

 

  • Aloldal kép előnyök

 

Áraink:

Az árak magukban foglalják szóbeli felkészítése során idegen nyelvű önéletrajzának, pályázatának, illetve motivációs levelének összeállításához nyújtott segítségünket.

  Online felkészítés
Egyéni 5000 Ft./fő/45 perc
Kiscsoportos: 3000 Ft./fő/45 perc

Meglévő bizonyítványainak, illetve diplomáinak vagy egyéb hivatalos okmányainak (pl. erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat) fordítására lent kérhet egyedi árajánlatot. Papír alapon meglévő hivatalos dokumentumainak fordítását is vállaljuk.

KAPCSOLAT

Kérjük, hogy az alul lévő űrlap segítségével küldje el üzenetét.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:

+36 30 546 0396 (0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. Adatkezelésünkkel kapcsolatban itt olvashat: Adatvédelmi Tájékoztató

 

Online nyelvoktatás

Abban mi is egyetértünk, hogy most az egészségvédelem a legfontosabb szempont. Ugyanakkor, ennek az időszaknak egyszer vége lesz, és akkor előnybe kerülnek azok, akik most is tovább folytatják a nyelvtanulást.

Az az idő, amit eddig tömegközlekedéssel vagy autózással szokott tölteni felszabadult, így eldöntheti, hogy olyan hasznos tevékenységre is fordít-e belőle, mint a nyelvtanulás.

A MET Nyelvoktatásnál jól bevált módszert választhat a biztonságos online nyelvtanulásra anélkül, hogy akár egyszer is ki kellene tennie a lábát otthonról! 

 

  • Aloldal kép szolgáltatások

 

Milyen online eszközökkel tanulhat?

  • Skype
  • Zoom
  • Face Time
  • Viber

Nyitottak vagyunk az Ön által javasolt egyéb internetes platform vagy applikáció bevezetésére is.

 

Milyen technikai felszerelésre van szükség?

Internetes kapcsolat:

  • széles sávú internet vagy
  • wifi vagy
  • mobile wifi/stick

A következő eszközök egyike:

  • okos telefon
  • tablet
  • laptop
  • asztali számítógép (PC)

A fenti eszközöket ma már általában jó minőségű kamerával, hangszóróval és mikrofonnal árulják. Ezeket akár egy olcsó headset-el is pótolhatja. Sőt, kamera nélkül is tanulhat - ez még hasznára is válik majd a hallás utáni megértés vagy pl.: a telefonálási technikák gyakorlásánál.

 

Hogyan tanulhat online?

  • Saját helyszínéről: egy előre megbeszélt időpontban bejelentkezik a tanárhoz, aki a saját eszközén keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot, és megtartja az órát.
  • Tananyagként használhat hagyományos papír alapú vagy digitális (pl.: Pdf formátumú tankönyvet).
  • Az utóbbit az új szavakkal, a kiegészítő feladatokkal, tesztekkel, hanganyagokkal és videókkal együtt Skype-on/Zoom-on/Facebookon/Viberen keresztül vagy pedig email-ben fogja megkapni, ingyenesen.
  • Az első alkalommal ingyenesen kipróbálhatja, hogy megfelel-e Önnek ez az oktatási forma. Minden további kérdésére szívesen válaszolunk.

 

Kinek ajánljuk?

  • vidékieknek
  • külföldön tartózkodóknak
  • sokat utazóknak
  • gátlásos, idegen környezetben stresszelő nyelvtanulóknak
  • akik munkahelyükön helyhiány nem tudnak tanárt fogadni
  • családi kötöttségeik miatt nem tudnak kimozdulni otthonról
  • időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani
  • gyorsan és intenzíven akarnak nyelvet tanulni
  • sürgősen szükségük van nyelvvizsgára vagy doktori védésre
  • az üzleti életben kell hamarosan használniuk az angol nyelvet

 

  • Aloldal kép előnyök

 

Az online nyelvtanfolyam 10 legfontosabb előnye:

  1. takarékos és kényelmes - saját környezetében vagy utazás közben, szállodai szobából, külföldről is tanulhat 
  2. akár egy mobil telefonnal is elkezdheti
  3. az online nyelvtanfolyam hatékonyabb, mint a hagyományos
  4. beszédcentrikus: nem szükséges jegyzetelni, több idő marad az aktív beszédgyakorlatra
  5. gyors és személyre szabott
  6. magas technikai minőséget garantálunk
  7. eredményesen fog felkészülni nyelvvizsgára, állásinterjúra, sőt akár doktori védésre is
  8. rugalmas: párban, illetve kiscsoportban is tanulhat
  9. intenzív, fókuszált 
  10. a kedvező óradíjat online nyelvtanfolyamainknál is tudjuk garantálni
  11.  

  • Aloldal kép előnyök

 

Árképzésünk:

Online nyelvtanfolyam (1 tanóra = 45 perc)
Egyéni (tanóránként) 5000 Ft / fő
Kiscsoportos (tanóránként)
2-4 fő
3000 Ft / fő

 

Olvasson online nyelvtanfolyamunk néhány előnyéről bővebben:

Az online nyelvoktatás előnyeiről bővebbenOnline nyelvoktatás

Felkészítés állásinterjúra 

 

Kinek ajánljuk angol nyelvű állásinterjú felkészítésünket?

  • Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik Magyarországon vagy külföldön angol nyelvű állásinterjún vesznek részt.
  • Például multinacionális vállalathoz vagy olyan pozícióra pályáznak, ahol fontos az angol nyelv használata, illetve külföldi állásra vágynak.
  • Azok számára is hasznos szokott lenni, akik rutintalanságukat szeretnék legyőzni vagy az angol állásinterjú stresszhelyzetével szemben fennálló gátlásaikon kívánnak oldani. Azoknak is tudunk segíteni, akik többszöri sikertelen próbálkozás után elbizonytalanodtak az angol nyelvű állásinterjúkon nyújtott teljesítményüket illetően.

A MET Nyelvoktatásnál tudatában vagyunk annak, hogy az álláskeresés időszaka nemcsak szakmailag és lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő a jelentkezők számára. Ezért drága, komplex felkészítő csomagok helyett kisebb, olcsóbb szolgáltatási modulokat ajánlunk.

Ezekből saját szükségleteinek és lehetőségeinek megfelelően alakíthatja ki sikeres álláskereséséhez szükséges egyéni vagy kiscsoportos felkészítési programját.

Könnyen csökkentheti a szükséges felkészítési időt, ha előre összegyűjti eddigi állásinterjúin előfordult, illetve az Ön által szükségesnek tartott további kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna rájuk.

 

  • Aloldal kép szolgáltatások

 

Szolgáltatási moduljaink:

  • Egyedi igényeinek és lehetőségeinek felmérése - ingyenes szolgáltatásunk.
  • Az Ön által régebben kapott, illetve tipikusnak tartott állásinterjú kérdésekre adott hatékony, ugyanakkor diplomatikus válaszok felépítése és begyakorlása:  5000 Ft/ 45 perc. Könnyen csökkentheti a szükséges időráfordítást, ha előre összegyűjti a szükséges kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna ezekre.
  • Váratlanul előforduló nehéz vagy kényes állásinterjú kérdésekre való felkészítés - kérdésgyűjteményünk segítségével: 5000 Ft./ 45 perc.
  • Szakmai és jellembeli erősségeinek felderítése és kiemelése, apróbb hibák javítása, figyelemelterelés a komolyabb hiányosságokról: 5000 Ft./45 perc,      1-2 X 45 perc elegendő szokott lenni, a jelentkező őszinteségének, nyitottságának és előzetes felkészülésének függvényében.
  • Felkészítés a különböző állásinterjú típusok jellegzetes követelményeire, pl.: életrajz/ viselkedés/kompetencia alapú, személyes, telefonos, online, pl.: Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági és csoportos állásinterjúk - a felkészítés díja az Ön által igényelt interjú típusok mennyiségétől függ.
  • Fizetési igények tárgyalása a megfelelő időben és módon - 2500 Ft.
  • Kérdésfeltevés a megcélzott állással, illetve munkahellyel kapcsolatban; - 2500 Ft.
  • Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára online, pl.: Skype-os felkészítés, amelyhez az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on keresztül küldjük el. Szolgáltatásainkat online, pl.: Skype-on is ugyanolyan minőségben ugyanakkor a helyszíni felkészítésnél olcsóbban tudjuk ajánlani a jelentkezők számára: 5000 Ft./45 perc.
  • Pályázati anyagának, önéletrajzának és motivációs levelének elkészítése/ átnézése/ javítása/lefordítása: már 3000 Ft.-tól tudjuk kínálni.
  • A jelentkezéshez szükséges hivatalos iratainak, pl.: bizonyítványok, diplomák, erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, stb. fordítása és igény szerinti záradékolása.
  • A záradékot ingyenesen tudjuk biztosítani, a fordítási díj az iratok hosszától függ.

Speciális igények kielégítését is vállaljuk, pl.: videó-s motivációs levél készítése, vitákra, prezentációkra való felkészülés, kompetencia alapú feladatok csoportos megoldása, stb.

 

Miért járt jól, ha velünk készül fel az angol állásinterjúra?

A MET Nyelvoktatásnál az állásinterjúkra való felkészítést speciálisan felkészült, gyakorlati HR tapasztalattal rendelkező, kiváló oktatóink végzik, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön az angol állásinterjún is a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani. Ezáltal bel- és külföldön egyaránt képzettségének és szakmai tapasztalatának megfelelő szintű és fizetési színvonalú munkát tud majd találni.

 

Az angol állásinterjúra való felkészítés 8 lépése:

  1. Egyedi igények és lehetőségek ingyenes felmérése. Ez történhet személyesen, telefonon, illetve Skype-on vagy igény szerint akár e-mail váltás keretében. Ezt követően megbeszéljük azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a MET Kft. széles kínálatából majd igénybe kíván venni. 
  2. Pályázatának, és/vagy önéletrajzának és motivációs levelének összeállítása, illetve lefordítása. Ha anyanyelvén már megírta ezeket a dokumentumokat, és nem kíván rajtuk változtatni, akkor csak fordítást is kérhet. Ezt is legjobb tudásunk szerint, kiváló minőségben készítjük el, stílusához, a megpályázott munkakörhöz, és a célországhoz egyaránt illő formában készítjük el. Segítünk olyan képet kialakítani Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül a lehető legnagyobb eséllyel Önt fogják kiválasztani. Amennyiben szükséges, kívánságra elkészítjük bizonyítványainak és diplomáinak záradékolt, hivatalos fordítását is.
  3. Felkészítés az angol állásinterjúkon előforduló tipikus kérdésekre. Megbeszéljük, hogy a választott munkakörhöz eddigi tapasztalatai, pl.: régebbi állásinterjúk, munkahelyi tréningek, olvasmányok, munkatársak, barátok elbeszélései alapján milyen tipikus kérdések szoktak előfordulni. Ezután összeállítjuk, lefordítjuk és helyzetgyakorlatokkal begyakoroljuk a lehetséges válaszokat, amelyeket úgy alakítunk, hogy a lehető legjobb képet mutassák Önről, és megfeleljenek a célország, illetve a magyar, illetve multinacionális vállalatok tartalmi és angol nyelvi elvárásainak.
  4. Felkészítés nehéz vagy kényes állásinterjú kérdésekre. Már külföldön vagy hazai vállalatoknál dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az angol állásinterjúkon előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre is gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtuk őket készíteni. Ebben nagy segítségünkre van a hosszú évek alatt ügyfeleinktől, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött angol állásinterjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk.
  5. A pályázó erősségeinek feltérképezése és kiemelése. Pályázati anyagának alapos áttanulmányozása, majd egy rövid barátságos elbeszélgetés után segítünk felderíteni szakmai vagy a személyiségéből fakadó erősségeit. Ezután bemutatjuk és alaposan begyakoroljuk azokat a kommunikációs technikákat, amelyekkel az angol állásinterjú alatt minél előbb és többször saját erősségeire, előnyös tulajdonságaira, egyedi tudására, illetve leendő munkaadója számára hasznos tapasztalatára tudja terelni a figyelmet. Fontosnak tartjuk, hogy angol nyelven is részletesen, szakszerűen, ugyanakkor színesen és érdekesen tudja leírni pozitív tulajdonságait.
  6. Ezután, ha igényli, felderítjük azokat a gyengeségeket (legyenek akár szakmai, viselkedésbeli vagy kommunikációs jellegűek), amelyek meggátolhatják a sikeres angol állásinterjú szereplésben. Megismertetjük azokkal a kommunikációs stratégiákkal, amikkel az interjúztatók figyelmét el tudja terelni hibáiról vagy hiányosságairól. Ha az állásinterjúztató annyira tapasztalt, hogy ez nem sikerül; akkor megmutatjuk, hogyan tud majd az ezekre irányuló kérdésekre olyan diplomatikus és előre mutató válaszokat adni, amelyekkel még az így kialakult nehéz helyzetet is a saját előnyére tudja fordítani.
  7. Fizetési igény előterjesztése. Megmutatjuk, hogy az álláskeresés különböző szakaszaiban hogyan tud majd fizetési igényére az Ön számára lehető legkedvezőbb módon utalni, majd egyre konkrétabb formában előadni és eredményesen megtárgyalni. Kitérünk a lehetséges plusz juttatásokra és a jutalmazási rendszerre is. Kérésére együtt elolvassuk, vagy pedig lefordítjuk Önnek a célország erre vonatkozó törvényi előírásait.
  8. Felkészítjük arra, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenni az angol állásinterjún a megpályázott munkakörrel, illetve munkahellyel kapcsolatban ahhoz, hogy közben érdeklődőnek és motiváltnak tűnjön az interjúztató szemében. Segítünk információt gyűjteni leendő munkahelyéről.

 

  • Aloldal kép előnyök

 

Milyen plusz előnyöket garantálunk, ha minket választ?

  • A MET Nyelvoktatásnál személyre szabott, speciális igények kielégítését is vállaljuk, pl.: videó-s motivációs levél készítése; vitákra vagy éppen prezentációkra való felkészítés formájában.
  • Innovatív ötleteit megfontoljuk, és hosszú évek tapasztalata alapján megkeressük, hogyan tud gyakorlati előnyt kovácsolni ezekből az ön előtt álló angol állásinterjú során.
  • Tapasztalt munkatársaink, igény szerint, megismertetik az állásinterjúk különböző típusaival (pl.: személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági, csoportos), valamint azok lehetséges előnyeivel és buktatóival.

    Bővebben: Felkészítés állásinterjúra

Áraink

Fordítási és lektorálási irányáraink (1 karakter = 1 betű, szóköz nélkül)

  • fordítás idegen nyelvről magyarra: 2,00 Ft./karaktertől (1500 karakteres oldal: 3000 Ft.)
  • fordítás magyarról idegen nyelvre: 2,40 Ft./karaktertől (1500 karakteres oldal: 3600 Ft.)
  • lektorálás idegen nyelvről magyarra: 1,00 Ft./karaktertől (1500 karakteres oldal: 1500 Ft.)
  • lektorálás magyarról idegen nyelvre: 1,20 Ft./karaktertől (1500 karakteres oldal: 1800 Ft.)

 

Fordítási ár = karakterek (betűk) száma x karakterár

  • Az eredeti, fordítandó szöveg hosszát vesszük alapul, így már a fordítás megkezdése előtt tudni fogja a pontos fordítási árat.
  • A karaktereket szóköz nélkül számítjuk, amellyel kb. 20%-ot megtakaríthat a fordítási díjból.
  • Lektorálást a fordítási díj feléért tud tőlünk rendelni.

Mitől függ a karakterár?

  • az adott szöveg típusától
  • az idegen nyelv nehézségi fokától
  • az adott nyelvre fordítók keresettségétől

Ezért célszerű minden fordításra egyedi árajánlatot kérni.

Kérjük, kattintson az Ajánlatkérés gombra, töltse fel szövegét, a feladatleíráshoz írja be a fordítandó nyelvet, és kérjen árajánlatot!

Az ajánlatkérésekre 1,5 órán belül válaszolunk, munkaidőn túl és hétvégén is.

Az ajánlatkérés során elküldött minden adatot és szöveget bizalmasan kezelünk! A feltöltött szöveg postafiókunkba kerül, így azt rajtunk kívül senki nem fogja látni. A fel nem használt szövegeket véglegesen töröljük.

Számlázásunkról

  • A fordítási díjról az elkészült fordítással együtt küldjük a számlát.
  • Számláinkat a számlázz.hu zárt, sorszámozott és a NAV-nál lejelentett rendszerében állítjuk ki, így azok aláírás és pecsét nélkül is érvényesek.
  • Rövid (1-4 oldal) fordítások esetén 8, hosszabb fordítások esetén 31 napos fizetési határidővel számlázunk.
  • Alanyilag adómentesek vagyunk, ezért ÁFA-t nem számítunk fel a fordítási díjra.

A fordítási díj kiszámításáról és a lehetséges árengedményekről bővebben itt olvashat: A fordítási díj kiszámítása

Várjuk megrendelését!

A nyelvi tréningek árképzéséről

Minden tréningük egyedi, melyek árképzését ügyfeleinkkel való részletes egyeztetés után alakítjuk ki.

Kérjük, hogy az alul található Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével kérjen egyedi ajánlatot.

Az angol nyelvoktatás, nyelvi felkészítések díja

  • Az online nyelvtanulás kifejezetten idő, energia és pénz takarékos, hiszen nem kell angol órákra utazgatni, nem mellesleg kényelmes. A Skype mellett már FaceTime-on, Viber-en és ZOOM-on is tanulhat!
  • A táblázatban szereplő óradíjak alanyilag ÁFA-mentes irányárak, tehát ezekre ÁFA nem számítódik rá.
  • Egyedi tényezők (például a megrendelt órák száma, a tanfolyamok intenzitása, visszatérő céges ügyfelek, az óradíjak kiegyenlítésének ütemezése) pozitívan befolyásolhatják árainkat.
  • Ezért javasoljuk, hogy az alul található Kapcsolatfelvételi űrlap segítségével kérjen egyedi ajánlatot.
  • Első alkalommal egyeztetjük nyelvtanulási céljait, így ez az óra ingyenes.
1 tanóra = 45 perc Online oktatás
Egyéni (tanóránként) 5000 Ft/fő/45perc
Kiscsoportos (tanóránként) 3000 Ft/fő/45perc

Várjuk jelentkezését!

Felkészítés nyelvvizsgára

 

A MET-nél milyen angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat ajánlunk?

  • Általános és szaknyelvi angol nyelvvizsgákra való felkészítést egyaránt vállalunk, a szóbeli és írásbeli részekre akár külön-külön is, egyéni vagy kiscsoportos formában.
  • A következő nyelvvizsgákhoz van segédanyag és teszt gyűjteményünk, amivel célirányosan és hatékonyan fel tudjuk készíteni, hogy minél hamarabb, és lehetőleg már elsőre sikeresen le tudjon vizsgázni: Euro, EuroPro, TOEFL, Cambridge, BEC, ORIGO, TELC, ECL, ESOL, BME, PROFEX Corvinus/OECONOM, LCCI, Zöld Út, Pannon, KITEX, TOEFL, Cambridge és IELTS.
  • TOEFL, Cambridge és IELTS angol nyelvvizsgákat külföldi ösztöndíj pályázat esetén kifejezetten ajánljuk. A nagy nyugat-európai és távol-keleti egyetemek ugyanis általában ezeket szokták a jelentkezés feltételeként megszabni. Az üzleti angol nyelvvizsgák közül a BEC a legismertebb külföldön.

 

Milyen lépésekben készítjük fel az angol nyelvvizsgára?

  • Egy könnyed beszélgetés során felmérjük jelenlegi tudásszintjét és céljait - ez a szolgáltatásunk ingyenes.
  • Segítünk kiválasztani az Önnek legkönnyebben teljesíthető angol nyelvvizsgát.
  • Együtt elemezzük a választott nyelvvizsga részeit.
  • Megbeszéljük a nyelvvizsgán rendelkezésre álló időkereteket, tippeket adunk az időmegtakarításra.
  • Alaposan begyakoroljuk a szóbeli és írásbeli nyelvvizsga feladatokat.
  • Megnézzük és gyakoroljuk az elmúlt évek eredeti vizsgaanyagait.
  • Felkészülünk a szóbeli vizsga kérdések témaköreiből, a szituációkból és a vitatémákból.
  • Gyakoroljuk az érvelési technikákat.
  • Összegyűjtjük és begyakoroljuk a szituációkhoz szükséges kifejezéseket, udvariassági fordulatokat.
  • Gyakoroljuk a képleírást, történetmesélést, üzleti nyelvvizsgákra pedig a prezentációk tartását.
  • Fejlesztjük szókincsét és beszédének folyamatosságát.
  • Kijavítjuk, és ha szükséges gyakoroljuk a zavaró nyelvtani hibákat.
  • Az írásbeli nyelvvizsgára gyakoroljuk az olvasás megértési, az íráskészséget és a nyelvtani tudásszintet vizsgáló feladatokat.
  • Fejlesztjük hallás utáni megértését.
  • Megtanítjuk kezelni a vizsgadrukkot, tippeket adunk, hogy maradjon végig friss a hosszú vizsganap alatt.

 

  • Aloldal kép előnyök
 

 

Milyen előnyökre számíthat, ha a MET nyelvvizsga felkészítő tanfolyamát választja?

  • Gyorsak vagyunk, nem vesztegetjük feleslegesen az idejét.
  • Hatékonyak vagyunk, így heti 1x2, maximum 2x2 tanóra elég a felkészüléshez.
  • Online is tanulhat: Skype, Face Time, Viber, ZOOM, stb.
  • Mi magunk is nyelvvizsgáztatunk, így sok trükköt tudunk mutatni, amivel eredményesebb lehet a nyelvvizsgán.
  • Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb nyelvvizsgát.
  • Részletesen átvesszük a nyelvvizsga részeit.
  • Célirányosan és sokat gyakorolunk az írásbelire.
  • Beszédcentrikusan készülünk a szóbelire.
  • Ingyenesen próbavizsgáztatjuk.

 

  • Aloldal kép előnyök

 

Áraink:

1 tanóra = 45 perc Online oktatás
Egyéni
(tanóránként)
5000 Ft / fő / tanóra
Kiscsoportos (1-3 fő)
(tanóránként)
3000 Ft / fő / tanóra

 

Az árak tartalmazzák a nyelvvizsga felkészítés során a tankönyveken kívül felhasznált kiegészítő anyagokat.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA