MIÉRT KÜLÖNLEGESEK ANGOL FORDÍTÓINK?

Angol fordítóink különleges helyet foglalnak el szívünkben, hiszen az angol volt az első nyelv, amelyen beindítottuk fordítói tevékenységünket, több mint 15 évvel ezelőtt.

Az angol fordítók közös vonása, hogy már kora gyermekkorukban olyan élmények érték őket, melyek miatt szenvedélyesen elköteleződtek  az angol nyelv mellett.

Tehetségüknek és szorgalmuknak köszönhetően a legtöbben már a gimnáziumban megszerezték a felsőfokú angol nyelvtudást.

Ezután kétféle úton jutottak el addig, hogy profi angol fordítókká váljanak.

Egyesek angol szakos egyetemistaként diplomájukért 5 évig intenzíven és a lehető legmagasabb szinten tanulták az angol nyelvet.

Heti 15-20 órában tanulmányozták az angol anyanyelvű országok földrajzát, történelmét, gazdaságát, művészetét és szokásait.

Az általános angol nyelv mellett lelkesen szívták magukba azoknak a speciális szakterületeknek, pl. gazdaság, jog, építészet, stb., angol szókincsét és sajátos nyelvtani szerkezeteit is, amelyeket szabadon választottak ki maguknak.

Mások valamilyen hivatást tanultak főiskolai vagy egyetemi szinten (pl.: közgazdász, jogász, orvos) miközben felismerték, hogy mennyire kötődnek az angol nyelvhez, így ehhez még külön angol szakfordítói diplomát is szereztek.

Bárhogyan értek is el a profi angol fordítói képzettséghez, már egyetemi tanulmányaik óta mindent megtesznek, hogy megragadják a lehetőséget a külföldi nyelvgyakorlásra egyetemi ösztöndíj, külföldi munka, hosszabb turistáskodás, rokonok vagy barátok látogatása által.

Gondos kiválasztás után belőlük lettek angol általános és szakfordítóink, akikre igényességük, felelősségteljes hozzáállásuk és precizitásuk miatt büszkék vagyunk, így biztonsággal ajánljuk őket meglévő és leendő ügyfeleinknek egyaránt.

Ha Önnek is kiváló minőségű angol fordításra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon.

Személyes adatait természetesen bizalmasan kezeljük.

Azonnali információért hívhat bennünket telefonon is:  +36 30 546 0396 vagy +36 1 221 2866

E-mail

Kapcsolatfelvétel