WEBLAP FORDÍTÁSAINKRÓL

 

MIÉRT JÁR JÓL, HA MINKET VÁLASZT?

A MET Fordítóirodánál mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk megrendelt weboldal, blog vagy bármely egyéb internetes megjelenés fordításával a lehető legtöbb ügyfelet, és ezáltal profitot tudjuk bevonzani más országokból is. Ennek érdekében fordítóink maximálisan azonosulnak megbízóink üzleti érdekeivel és termékeik, illetve szolgáltatásaik leírásával. A fordítás során megtartjuk a honlap, blog, sajtóközlemény vagy egyéb reklámanyag eredeti megjelenését, szerkezetét. A képszövegeket könnyen beilleszthető formátumban és hosszúságban fordítjuk.

HOGYAN FELELÜNK MEG A KÜLFÖLDI PIACOK IGÉNYEINEK?

Ha tőlünk rendel weblap-, blog-, illetve egyéb online reklám anyag fordítást vagy lektorálást, biztos lehet benne, hogy szakszerű és pontos munkát kap, amely tetszeni fog az Ön által kiválasztott célcsoport(ok) szereplőinek. Fordításunk vagy lektorálásunk stílusát és tartalmát illetően egyaránt megállja helyét a külföldi célpiacon elfogadott weboldal szövegek között.

Fordítóink több évet éltek külföldön, és szakterületükön folyamatosan képzik magukat. A fordítás megkezdése előtt mindig utánanéznek a fordítandó weboldal termékeinek vagy szolgáltatásainak a versenytársak honlapjain. Kivételes alapossággal, szakszerűen és pontosan fordítják a szakszavakat, szakkifejezéseket, és azokat következetesen használják az egész fordítás során.

A MET Fordítóirodánál a keresőoptimalizálás szempontjait is figyelembe vesszük a webes szövegek fordításánál és lektorálásánál. Ennek érdekében elemezzük a Google helyezési listáján az adott termékkel vagy szolgáltatással az első 5 helyen szereplő külföldi honlapok jellemző szóhasználatát és stílusát. A fordításnál és a lektorálásnál arra törekszünk, hogy ennél egy fokkal még jobbat hozzunk létre, és így Ön is az élre tudjon kerülni a Google keresőjében.

MILYEN PLUSZT TUDUNK AJÁNLANI A FORDÍTÁSOKON KÍVÜL?

Webes szövegei már meglévő fordításának lektorálását (javítását) is nyugodtan ránk bízhatja, szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy utánunk ezekkel már nem lesz gondja.

A lektorálás díja is kedvező, mivel ez csupán 50%-a annak az összegnek, amit az adott szöveg fordításáért számítanánk fel.

HOGYAN INTEGRÁLJUK FORDÍTÁSUNKAT KERESŐOPTIMALIZÁLÁSI (SEO) ELJÁRÁSÁBA?

Számunkra ügyeleink érdekei a legfontosabbak, így fordítás vagy lektorálás közben nem esik nehezünkre web fejlesztőjének és SEO szakemberének útmutatásaihoz alkalmazkodva dolgoznunk.

A tőle kapott kulcsszavak idegen nyelvi megfelelőit ellenőrizzük a Google Adwords kulcsszó keresőjében, valamint egyéb külföldi weboldal és kulcsszó elemző programokkal. Ezután a legjobb, legkönnyebben SEO-zható (alacsony CPC/ PPC mellett magas CTR/CPA értékkel rendelkező) kulcsszavakat és azok ragozott alakjait, szinonimáit (rokon értelmű szavakat), valamint a velük képzett szóösszetételeket megfelelő sűrűséggel építjük be a lefordított szövegbe.  Célunk az, hogy a Google ne találja erőltetettnek a szöveget, ugyanakkor a keresési lista elejére tudjon vele kerülni a honlap vagy egyéb online hirdetés.

Sokéves tapasztalatunk és fejlett technikai hátterünk alapján azt is kérheti tőlünk, hogy a lefordított szöveg egyes részeit értelemszerűen beillesszük az eredeti szöveg HTML kódjai közé.

KIKNEK AJÁNLJUK FORDÍTÁSAINKAT ÉS LEKTORÁLÁSUNKAT?

Hazai és külföldi nagyvállalatok, közép- és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, illetve magánszemélyek is nyugodt szívvel rendelhetnek tőlünk weblap, blog vagy egyéb internetes megjelenések fordítást, illetve meglévő fordításaik lektorálását. Lelkiismeretes, szakképzett és sokéves tapasztalattal rendelkező fordítóinkkal garantáljuk, hogy az általunk fordított vagy lektorált szövegek külföldről sokkal több vevőt fognak bevonzani, mint Magyarországról.

HOGYAN KÉRHET TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT?

Az Ön által elküldött szöveget vagy linkkel megjelölt weboldalt, blogot, illetve bármely egyéb online anyagot átolvassuk, majd felmérjük annak hosszát és nehézségi fokát. Ezután egyeztetjük a határidőt és az időközben felmerülő egyéb külön kívánságokat.

Eközben szintén egyeztetünk az adott weboldal fordításához legjobbnak tartott fordítóval. Terjedelmes és rövid határidőre készülő weblapfordítás esetén felállítunk egy több, hasonló kvalitású fordítóból álló csapatot.

Ezután elküldjük Önnek fordítási vagy lektorálási árajánlatunkat. A fordítási díjat az eredeti szöveg hossza alapján számítjuk ki, így Önt a fordítás vagy lektorálás után nem érheti semmilyen kellemetlen meglepetés a költségekkel kapcsolatban.

Ezen a linken feltöltheti szövegét, mi pedig maximum 1,5 órán belül elküldjük Önnek árajánlatunkat: Árajánlathoz

HOGYAN VEHETI FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, HA TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN?

Kérjük, az alábbi űrlapon adja meg email címét vagy telefonszámát, és 1,5 órán belől felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Azonnali információért hívjon fel bennünket: +36 30 546 0396 vagy +36 1 221 2866.

Minden szöveget bizalmasan kezelünk; a fordításra nem kerülő szövegeket azonnal és véglegesen töröljük.

Kapcsolatfelvétel