Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

MIT MONDANAK RÓLUNK ÜGYFELEINK

Fordítási hitvallásunk

 

A MET Fordítóiroda küldetése:

Minden munkánkat átható hitvallásunk alappillére, hogy tiszteletet mutatunk ügyfeleink felé; tiszteletben tartjuk fordítási igényeiket, beleértve a fordítások szakmai hátterét, tartalmát, stílusát és határidejét.

"A tisztelet nagyon fontos. A kölcsönös tisztelet igen-igen fontos. Az embernek úgy kell gondolkodni, mint akikkel együtt dolgozik, és meg kell próbálni a helyükbe képzelni magunkat." (James S. (Jim) Davis, ügyvezető igazgató, New Balance Athletics Inc., Boston, Massachusetts, USA)

  • A fentiekkel összhangban, a MET Fordítóirodában érzékenyek vagyunk ügyfeleink gondjaira, és mindent megteszünk, hogy segítsünk azok megoldásában, amely szintén tükrözi elkötelezettségünket közös céljaink felé: a lehető legjobb fordítást nyújtani, a lehető legrövidebb idő alatt, ugyanakkor méltányos áron.
  • Szakmai felkészültségünk mellett ez az empátia teszi lehetővé számunkra, hogy elkötelezetten törekedjünk céljaink megvalósítására, és a nehéz feladatok, határidők előtt megkettőzzük energiánkat, még többet adjunk magunkból, és így meg tudjunk felelni ügyfeleink igényeinek.

Csíkszentmihályi Mihály, Jó üzlet c. művében /171.old./ a tiszteletet az empátia alapvető megnyilvánulásaként definiálta. Az egyenrangúak, az ügyfelek és a beosztottak tiszteletét egyaránt az alapvető értékek közé sorolta.

A MET Fordítóiroda minden munkatársa elkötelezett amellett, hogy ha a legjobb dolgokat tesszük meg ügyfeleinkért, legnagyobb jutalomként legmagasabb visszatérési arányukat kapjuk.

Ezt szintén bizonyítja visszatérő és rendszeres ügyfeleink egyre növekvő száma: Referenciák

Munkaetikánkat meghatározó alapvető elveink közé tartozik még az állhatatosság, és a lojalitás ügyfeleink felé.

  • A MET Fordítóirodánál tiszteletben tartjuk ügyfeleinket, és tudjuk, hogy a határidőkön számukra is sok múlik, így azokat mindig betartjuk, még akkor is, ha ennek érdekében túlórázást, éjszakai vagy akár hétvégi munkát is fel kell vállalnunk.
  • Minden fordításunkra titoktartási kötelezettséget vállalunk, amelyről az összes fordítónkkal titoktartási szerződést kötünk.

Fordításainkról bővebben itt olvashat: Fordítás & lektorálás

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA