Fordítási hitvallásunk

"A tisztelet nagyon fontos. A kölcsönös tisztelet igen-igen fontos. Az embernek úgy kell gondolkodni, mint akikkel együtt dolgozik, és meg kell próbálni a helyükbe képzelni magunkat."

(James S. (Jim) Davis, ügyvezető igazgató, New Balance Athletics Inc., Boston, Massachusetts, USA)

Csíkszentmihályi Mihály, Jó üzlet c. művében /171.old./ a tiszteletet az empátia alapvető megnyilvánulásaként definiálja. Az egyenrangúak, az ügyfelek és a beosztottak tiszteletét egyaránt az alapvető értékek közé sorolja.

A MET Kft. fordító irodájában minden munkánkat átható hitvallásunk alappillére, hogy tiszteletet mutatunk ügyfeleink felé; tiszteletben tartjuk fordítási igényeiket, beleértve a fordítások szakmai hátterét, tartalmát, stílusát és határidejét.

Fordító irodánkban tiszteletben tartjuk ügyfeleinket, és tudjuk, hogy a határidőkön számukra is sok múlik, így azokat mindig betartjuk, még akkor is, ha ennek érdekében túlórázást, éjszakai vagy akár hétvégi munkát is fel kell vállalnunk.

Munkaetikánkat meghatározó alapvető elveink közé tartozik még az állhatatosság, és a lojalitás ügyfeleink felé.

Ennek megfelelően minden fordításunkra titoktartási kötelezettséget vállalunk, amelyről az összes fordítónkkal titoktartási szerződést kötünk.

Érzékenyek vagyunk ügyfeleink gondjaira, mindent megteszünk, hogy segítsünk azok megoldásában, ami nagy mértékben növeli közös céljaink felé való elkötelezettségünket.

Szakmai felkészültségünk mellett ez az empátia teszi lehetővé számunkra, hogy elkötelezetten törekedjünk céljaink megvalósítására, és a nehéz feladatok, határidők előtt megkettőzzük energiánkat, még többet adjunk magunkból, és így meg tudjunk felelni ügyfeleink igényeinek.

Fordító irodánkban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ha a legjobb dolgokat tesszük meg ügyfeleinkért, legnagyobb jutalomként legmagasabb visszatérési arányukat kapjuk.

Ha bővebb információt szeretne megtudni rólunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36 30 546 0396 vagy az alábbi űrlapon keresztül.