Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

Nyelvoktatási hitvallásunk 

 

A MET Nyelvoktatásnál hiszünk abban, hogy a gátlások feloldásához a jól megalapozott, rendszerezett tudáson és rengeteg gyakorláson keresztül vezet az út.

Szakmai hátterünkkel megteremtettük ezek feltételét, és mindent megteszünk azért, hogy ezt a rögös utat nemcsak simábbá, hanem gyorsabbá is tegyük nyelvtanulóink számára. Célunk az, hogy a nyelvtanulás kényszerű kötelességből örömökkel és sikerekkel teli folyamattá váljon a számukra, amellyel a lehetőségek újabb kapui nyílnak meg előttük úgy szakmai, mint magánéletük területén.

 

Miért az angol nyelvet oktatjuk kiemelt formában?

Csakúgy, mint a középkorban a latin nyelv, az angol mára nemzetek feletti, kiemelt közvetítő nyelvvé lépett elő, amit az egész világon használnak. Ez azzal a további előnnyel is jár, hogy az angol nyelv használói toleránsak és segítőkészek egymással.

 

Miért oktatunk egyénileg vagy kiscsoportban (2-4 fő)?

A MET Nyelvoktatásnál meg vagyunk győződve arról, hogy a nyelvtudás szintjének, a nyelvtani szerkezetek tudásának és a szókincs bőségének, illetve jellegének az egyes nyelvtanulók saját életstílusához és munkájához vagy tanulmányaihoz kell igazodni. Kiscsoportos nyelvtanulás során több idő jut a gyakorlásra, így heti 1x2 vagy maximum 2x2 tanóra is elegendő, amivel költséget takaríthat meg.

 

Miért vállaljuk, hogy szaknyelvet is oktatunk?

Mindenkinek a saját hivatásához vagy tanulásához szükséges szaknyelvtudás a legfontosabb. Egy jogásztól az anyanyelvén sem várjuk el, hogy tudja a légkondicionáló rendszerek fajtáit és összetevőit. Ugyanígy egy mérnöktől sem, hogy mélységében ismerje a jogszabályok bonyolult szaknyelvi fordulatait.

 

Hogyan építjük fel a gyors és hatékony általános és szaknyelv tanulás folyamatát?

  1. A nyelvtanulóval együtt meghatározzuk nyelvtanulásának konkrét célját, pl.: nyelvvizsga, állásinterjú, szakdolgozat/doktori védés, prezentációk tartása, munkahelyi tárgyalásokon, konferenciákon való aktív részvétel, szaknyelvi anyagok megértése, stb.
  2. Ingyenes beszélgetéssel felmérjük a nyelvtudás szintjét, a nyelvtanuló erősségeit, gyengeségeit.
  3. Tanácsokat adunk a hatékonyabb és könnyebb tanulási módszerekről, pl. új élvezhető és út közben is használható szótanulási applikációt ajánlunk: Quizlet
  4. Egyeztetjük, hogy mennyi időt tud otthon nyelvtanulásra fordítani hetente, legyen-e, és ha igen, mennyi házi feladat. Arról is megegyezünk, hogy szóban vagy írásban számon kérjük-e tőle a leckét, illetve a szavakat. Közös megegyezésünk eredményéhez ezután végig következetesen tartjuk magunkat.
  5. A legfontosabb szakszavakat kigyűjtjük, és begyakoroljuk.
  6. Gyorsan kijavítjuk a legzavaróbb berögzült kiejtésbeli hibákat, és betömködjük a legnagyobb nyelvtani lyukakat. Ilyenkor általában kiderül, hogy a nyelvtanuló sokkal többet tud, mint amire magát értékeli, és egy vagy akár több szintet is tudunk ugrani.
  7. Elkezdünk rendszeresen tanulni a nyelvtanuló szintjének és céljának legjobban megfelelő tankönyvből, nyelvvizsga előkészítő könyvből vagy pedig szakcikkekből, illetve a szaknyelvet tartalmazó videós anyagokból.
  8. Saját munkahelyről vagy oktatási intézményből hozott, és az internetről választott szakmai anyagokat is szívesen átveszünk.
  9. Rendszeresen átbeszéljük, hogyan sikerült az órákon tanultakat a gyakorlatban alkalmazni, és együtt örülünk az eredménynek.

Miért eredményesebb a szaknyelvvel kombinált képzés, mint az általános?

Nyelvtanulóink minimum napi 8-10 órát töltenek el munkával vagy tanulással, így természetes, hogy annak szaknyelve érdekli őket legjobban.
A legtöbben szeretik választott hivatásukat, ami megkönnyíti a nyelvtanulást, mert az emberi agy könnyebben be tudja fogadni azokat az információkat, melyekhez pozitív érzelmek társulnak.

Milyen extra szolgáltatást lehet tőlünk kérni?

Nagyon elfoglalt vagy messze lakó nyelvtanulóinknak online általános és szaknyelv oktatást tudunk biztosítani, Skype-on, Zoom-on, Face Time-on vagy Viberen keresztül.
Az online nyelvoktatás hatékonysága semmiben nem marad el a többi órákétól.
Bővebbet erről itt olvashat: Online nyelvoktatás

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA