FELKÉSZÍTÉS ÁLLÁSINTERJÚRA

Kinek ajánljuk?

Ezt a szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk azoknak, akik Magyarországon vesznek részt angol nyelvű állásinterjún, pl. multinacionális vállalatokhoz, vagy olyan pozícióra pályáznak, ahol fontos az idegen nyelv használata, valamint azoknak is, akik külföldi állásra pályáznak. Azok számára is hasznos szokott lenni, akik rutintalanságukat szeretnék legyőzni vagy az állásinterjú stresszhelyzetével szemben fennálló gátlásaikon kívánnak oldani, esetleg többszöri sikertelen próbálkozás után elbizonytalanodtak az állásinterjúkon nyújtott teljesítményüket illetően.

A MET Kft.-nél tudatában vagyunk annak, hogy az álláskeresés időszaka nemcsak szakmailag és lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő a jelentkezők számára, ezért drága, komplex felkészítő csomagok helyett kisebb, olcsóbb egységeket ajánlunk, melyekből Ön saját szükségleteinek és lehetőségeinek megfelelően alakíthatja ki sikeres álláskereséséhez szükséges egyéni vagy kiscsoportos felkészítési programját. Könnyen csökkentheti a szükséges felkészítési időt, ha előre összegyűjti eddigi állásinterjúin előfordult, illetve az Ön által szükségesnek tartott további kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna rájuk.

Szolgáltatásaink:

 1. Egyedi igényeinek és lehetőségeinek felmérése - ingyenes
 2. pályázati anyagának, önéletrajzának és motivációs levelének elkészítése/ átnézése/ javítása/lefordítása - már 2000-3000 Ft.-tól tudjuk kínálni; konkrét szöveghez a lap alján található Ajánlatkérés-nél tud személyre szabott árajánlatot kérni. Az ajánlatokra amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb - munkaidőn túl, illetve hétvégén is - 1 órán belül válaszolunk. Az ajánlatkérés során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük!
 3. A jelentkezéshez szükséges hivatalos iratainak, pl.: bizonyítványok, diplomák, erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, stb. fordítása és, igény szerint, záradékolása - a záradékot ingyenesen tudjuk biztosítani, a fordítási díj az iratok hosszától függ.

Dokumentumát elküldheti nekünk elektronikusan: Ajánlatkérő űrlap

Postán vagy személyesen: Címünk

Iratainak kezelésére természetesen titoktartást vállalunk!

 1. az Ön által régebben kapott, illetve tipikusnak tartott kérdésekre adott hatékony, ugyanakkor diplomatikus válaszok felépítése és begyakorlása - saját helyszínünkön: 4500 Ft./ 45 perc, Skype-on: 4000 Ft/ 45 perc. Könnyen csökkentheti a szükséges időráfordítást, ha előre összegyűjti a szükséges kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna ezekre.
 2. váratlanul előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre való felkészítés - kérdésgyűjteményünk segítségével - saját helyszínünkön: 5000 Ft./ 45 perc, Skype-on: 4500 Ft/ 45 perc.
 3. a pályázó szakmai és jellembeli erősségeinek felderítése és kiemelése, apróbb hibák korrigálása, figyelemelterelés a komolyabb hiányosságokról - saját helyszínünkön: 5000 Ft./45 perc, Skype-on: 4500 Ft./ 45 perc (1-2 X 45 perc elegendő szokott lenni, a jelentkező őszinteségének, nyitottságának és előzetes felkészülésének függvényében).
 4. felkészítés a különböző interjú típusok jellegzetes követelményeire, pl.: életrajz/ viselkedés/kompetencia alapú, személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági és csoportos állásinterjúk - a felkészítés díja az Ön által igényelt interjú típusok mennyiségétől függ.
 5. fizetési igények tárgyalása a megfelelő időben és módon - 2500 Ft.
 6. kérdésfeltevés a megcélzott állással, illetve munkahellyel kapcsolatban; - 2500 Ft.
 7. speciális igények kielégítése, pl.: videó-s motivációs levél készítése, vitákra, prezentációkra való felkészülés, kompetencia alapú feladatok csoportos megoldása, stb.

Konkrét igényeihez személyre szabott árajánlatot tud kérni: Ajánlatkérés

 1. vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára Skype-os felkészítés, amelyhez az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on keresztül küldjük el. Az 1-10. pontban felsorolt szolgáltatásainkat, néhány speciális igény kivételével, Skype-on is ugyanolyan minőségben ugyanakkor a helyszíni felkészítésnél olcsóbban tudjuk ajánlani a jelentkezők számára - saját helyszínünkön: 5000 Ft./45 perc, Skype-on: 4500 Ft./ 45 perc.

Miért velünk készüljön?

A MET Kft.-nél az állásinterjúkra való felkészítést speciálisan felkészült, gyakorlati HR tapasztalattal rendelkező, kiváló oktatóink végzik, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön az állásinterjún a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani, és ezáltal bel- és külföldön egyaránt képzettségének és szakmai tapasztalatának megfelelő szintű és fizetési színvonalú munkát tudjon találni.

 1. Ennek érdekében először felmérjük egyedi igényeit és lehetőségeit. Ez történhet személyesen, telefonon, illetve Skype-on vagy igény szerint akár e-mail váltás keretében. Ezt követően megbeszéljük azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a MET Kft. széles kínálatából majd igénybe kíván venni. Ezt a szolgáltatást ingyenesen tudjuk ügyfeleinknek ajánlani.
 2. Ezután a MET Kft.-nél vállaljuk, hogy a saját stílusához, a megpályázott munkakörhöz, és a célországhoz egyaránt illő formában összeállítjuk, illetve lefordítjuk pályázatát, önéletrajzát és motivációs levelét. Segítünk olyan képet kialakítani Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül a lehető legnagyobb eséllyel Önt fogják kiválasztani. Ha anyanyelvén már elkészítette ezeket a dokumentumokat, és nem kíván rajtuk változtatni, akkor csak fordítást is kérhet, amelyet legjobb tudásunk szerint, kiváló minőségben készítünk el, formailag az adott ország bevett szokásaihoz teljes mértékben alkalmazkodva. Ezen kívül, kívánságra elkészítjük bizonyítványainak és diplomáinak hivatalos fordítását is.
 3. Megbeszéljük, hogy az Ön által választott munkakörhöz eddig tapasztalatai, pl.: régebbi állásinterjúk, munkahelyi tréningek, olvasmányok, munkatársak, barátok elbeszélései  alapján milyen tipikus kérdések szoktak az állásinterjúkon leggyakrabban előfordulni. Ezután összeállítjuk, lefordítjuk és helyzetgyakorlatokkal begyakoroljuk a lehetséges válaszokat, amelyeket úgy alakítunk, hogy a lehető legjobb képet mutassák Önről, és megfeleljenek a célország, illetve a magyar, illetve multinacionális vállalatok tartalmi és idegen nyelvi elvárásainak.
 4. Már külföldön vagy hazai vállalatoknál dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy a hosszú évek alatt tőlük, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött állás interjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk segítségével gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtuk őket készíteni az állásinterjúkon előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre.
 5. Pályázati anyagának alapos áttanulmányozása, majd egy rövid barátságos elbeszélgetés után segítünk feltérképezni az Ön szakmai vagy személyiségéből fakadó erősségeit, valamint esetleges hiányosságait és gyengeségeit. Ezután bemutatjuk és alaposan begyakoroljuk azokat a kommunikációs technikákat, amelyekkel az állásinterjú alatt minél előbb és többször saját erősségeire, előnyös tulajdonságaira, egyedi tudására, illetve leendő munkaadója számára hasznos tapasztalatára tudja terelni a figyelmet. Fontosnak tartjuk, hogy részletesen, szakszerűen, ugyanakkor színesen és érdekesen tudja leírni pozitív tulajdonságait az idegen nyelven is.
 6. Ezután, ha Ön azt szükségesnek tartja, felderítjük azokat a gyengeségeket (legyenek akár szakmai, viselkedésbeli vagy kommunikációs jellegűek), amelyek meggátolhatják a sikeres álláskeresésben. Megismertetjük azokkal a kommunikációs stratégiákkal, amikkel az interjúztatók figyelmét el tudja terelni hibáiról vagy hiányosságairól. Ha az interjúztató annyira tapasztalt, hogy ez nem sikerül; akkor megmutatjuk, hogyan tud majd az ezekre irányuló kérdésekre olyan diplomatikus és előre mutató válaszokat adni, amelyekkel még az így kialakult nehéz helyzetet is a saját előnyére tudja fordítani.
 7. Megmutatjuk, hogy az álláskeresés különböző szakaszaiban hogyan tud majd fizetési igényére az Ön számára lehető legkedvezőbb módon utalni, majd egyre konkrétabb formában előadni és eredményesen megtárgyalni. Kitérünk a lehetséges plusz juttatásokra és a jutalmazási rendszerre is. Kérésére együtt elolvassuk, vagy pedig lefordítjuk Önnek a célország erre vonatkozó törvényi előírásait.
 8. Felkészítjük arra, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenni az állásinterjún a megpályázott munkakörrel, illetve munkahellyel kapcsolatban ahhoz, hogy közben érdeklődőnek és motiváltnak tűnjön az interjúztató szemében. Segítünk információt gyűjteni leendő munkahelyéről.
 9. A MET Kft.-nél személyre szabott, speciális igények kielégítését is vállaljuk, pl.: videó-s motivációs levél készítése; vitákra vagy éppen prezentációkra való felkészítés formájában. Innovatív ötleteit megfontoljuk, és hosszú évek tapasztalata alapján megkeressük, hogy tud gyakorlati előnyt kovácsolni ezekből az ön előtt álló állásinterjú során.
 10. Tapasztalt munkatársaink, igény szerint, megismertetik az állásinterjúk különböző típusaival (pl: személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági, csoportos), valamint azok lehetséges előnyeivel és buktatóival. Megbeszéljük és begyakoroljuk az álláskeresés különböző szakaszaiban eredményesen alkalmazható kommunikációs technikákat, kezdő vagy hosszú idő után újrakezdő álláskeresőink esetében pedig, igény szerint, kitérünk a megfelelő viselkedési stílus, gesztusok és az állásinterjúkra ajánlott öltözködés területére is.
 11. Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára a Skype-os felkészítésünket tudjuk ajánlani, amely, tapasztalatunk szerint, az összes felsorolt szolgáltatás esetében ugyanolyan hatékony, és személyre szabott tud lenni, mint személyes találkozáson alapuló módszereink. Ebben az esetben az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on keresztül küldjük el Önnek.
 12. Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még éppen csak alapfokú nyelvtudással rendelkeznek, mégis idegen nyelven, sőt esetleg külföldön kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Nekik az állásinterjúk, illetve a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.

A MET Kft. magasan felkészült és lelkiismeretes munkatársai, hosszú évek alatt összegyűjtött gyakorlati tapasztalataik segítségével, mindent megtesznek azért, hogy a velük felkészülő álláskeresők a többi pályázónál magabiztosabban, meggyőzőbben, nyelvileg felkészültebben, ezáltal sikeresebben szerepeljenek az állásinterjúkon. 

Természetesen minden felkészítési formáról hivatalos, ÁFA-mentes számlát adunk, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

Ha bármilyen kérdése van, az alábbi űrlapon keresztül is fel tudja venni velünk a kapcsolatot:

Kapcsolatfelvétel