Felkészítés külföldi üzletkötésre

Kinek ajánljuk ezt a nyelvi felkészítésünket?

 • Ezt a szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik vállalkozásukat külföldi piacokra is ki szeretnék terjeszteni vagy eredeti szakmájukban, illetve hivatásukban szeretnének külföldön dolgozni, és nem akarják, hogy nyelvi hiányosságaik vagy bizonytalanságaik miatt alacsonyabb szintű munkát kelljen, jóval kevesebb fizetésért elvállalniuk.
 • Természetesen azok vannak a legnehezebb helyzetben, akik még nem vagy csak éppen alapfokon beszélik az idegen nyelvet, családi vagy anyagi körülményeik miatt mégis arra kényszerülnek, hogy külföldön vállaljanak munkát.
 • Nekik a kiutazás előtt segítünk egy személyre szabott, úgynevezett túlélő csomagot összeállítani és begyakorolni a leendő munkájukhoz, valamint a hivatalos és a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges szavakból és kifejezésekből.

Hatékony nyelvi felkészítésünk szokásos menete:

 • Önnel együtt összegyűjtjük és begyakoroljuk az Ön által választott külföldi munkához szükséges szakkifejezéseket és a hivatalos ügyek intézéséhez, illetve a mindennapi élethez nélkülözhetetlen szófordulatokat.
 • Együtt elolvassuk, lefordítjuk és kiszótározzuk a tanulmányaihoz vagy a munkájához szükséges szakcikkeket, amelyeket akár Ön is kiválaszthat saját maga számára.
 • Segítünk expressz sebességgel betömni nyelvtani tudásában azokat a lyukakat, amelyek miatt eddig nem tudta vagy nem merte könnyedén felépíteni mondatait.
 • Eredeti angol nyelvű hanganyagokat hallgatunk, illetve videókat nézünk és gyakorolunk, hiszen az idegen nyelven való kommunikáció alapfeltétele, hogy először megértse az Önhöz intézett kérdéseket.
 • Azt is fontosnak tartjuk, hogy Önt jól értsék külföldi főnökei és munkatársai, ezért gyakoroljuk a kiejtést, és kijavítjuk azokat a rossz beidegződéseket, úgynevezett "fosszilis" hibákat, amelyek irritálhatják anyanyelvű vagy az idegen nyelvet magas szinten beszélő partnerét.
 • Ha Ön külföldön van és nehéz nyelvi  szituáció előtt áll (pl.: hivatalos ügy intézése, reklamáció, értekezleten való felszólalás, prezentáció tartása, nehéz dialektust  beszélő partner megértése, hivatalos ügyben való telefonálás, stb.) szívesen felkészítjük előtte a konkrét, egyedi szituációra, amit többször is "elpróbálunk" Önnel, annak érdekében, hogy kellő magabiztosságra tehessen szert.

Már konkrét ajánlatot kapott külföldről, de még nem tud angolul vagy meglévő nyelvtudásában nem eléggé biztos?

Online nyelvoktatásunkkal külföldről is tudja nyelvtudását fejleszteni, Skype, Viber, Face Time vagy mobil telefon segítségével.

Természetesen, bármilyen kritikus nyelvi helyzet esetén a nap bármely szakában felhívhat bennünket, szívesen segítünk Önnek: +36 30 546 0396 vagy +36 1 221 2866

Miért velünk készüljön?

 • Már külföldön dolgozó eddigi ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy a hosszú évek alatt tőlük, illetve a gyakorlatban interjúztató HR-os szakemberektől begyűjtött állás interjús kérdés, kompetencia teszt és esettanulmány gyűjteményünk segítségével gyorsan, célirányosan és hatékonyan tudtak felkészülni állásinterjúikra.
 • A MET Kft.-nél azt is vállaljuk, hogy hivatalos formában lefordítjuk bizonyítványait, illetve diplomáit, valamint segítünk Önnek megírni és lefordítani önéletrajzát, pályázatát, illetve motivációs levelét úgy, hogy az adott ország bevett szokásaihoz teljes mértékben alkalmazkodjon.
 • Olyan képet alakítunk ki Önről, amely alapján a hasonló adottságú jelentkezők közül nagy valószínűséggel Önt fogják választani.
 • Természetesen minden felkészítési formáról hivatalos, ÁFA-mentes, számlát adunk, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

Az árak magukban foglalják az Ön szóbeli felkészítése során idegen nyelvű önéletrajzának, pályázatának, illetve motivációs levelének összeállításához nyújtott segítségünket.

Meglévő bizonyítványainak, illetve diplomáinak vagy egyéb hivatalos okmányainak (pl. erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat) fordítására is itt kérhet egyedi árajánlatot: Ajánlatkérés

Papír alapon meglévő hivatalos dokumentumainak fordítását is vállaljuk.

Ha bármilyen kérdése van, az alábbi űrlapon keresztül is fel tudja venni velünk a kapcsolatot:

Telefonon is hívhat bennünket: +36 30 546 0396 vagy +36 1 221 2866 (24 órás ügyelet, hétvégén is)

Kapcsolatfelvétel