TRÉNINGEK

ANGOL NYELVI TRÉNING TÍPUSAINK:

 • általános, üzleti vagy szaknyelvi tréningek
 • szuperintenzív angol nyelvi tréningek (4-8 tanóra/nap)
 • intenzív angol nyelvi tréning (naponta/kétnaponta 2-3 óra)
 • akár hétvégén is
 • saját cégénél vagy az Ön által választott helyszínen helyett, a kialakult nehéz egészségügyi helyzet miatt, kérjük válassza online oktatásunkat!

SZAKTERÜLETEINK: 

 1. üzleti angol nyelv: beszédkészség- és szókincsfejlesztés             
 2. általános angol nyelv: beszédkészség-fejlesztés
 3. angol nyelvtan: rendszerezés, gyakorlás
 4. nyelvvizsga felkészítés: minden nyelvvizsgára
 5. munkatársak felzárkóztatása: elfoglaltság vagy betegség miatt a csoporttól lemaradt munkatársak számára
 6. olvasás, írás, beszéd, hallás utáni megértés: nyelvi készségek fejlesztése
 7. angol nyelvű prezentációk: prezentációs készségek általános fejlesztése, felkészítés egyedi prezentációkra
 8. telefonálási technikák angolul: szókincs, stílus és megértés fejlesztése, "túlélési stratégiák"
 9. angol üzleti levelezés: szókincs rendszerezés, bővítés és gyakorlás az adott munkahely igényeinek megfelelően
 10. a fentiek kombinációja: a résztvevők igényei szerint

SZERVEZÉS IGÉNYFELMÉRÉSSEL:

A nyelvi tréningeket 1-2 héttel előbb megelőzi egy rövid, (15-21 perc/fő) oldott, barátságos hangvételű egyeztető beszélgetés a résztvevőkkel, illetve vezetőjükkel Skype-on vagy telefonon. Ennek célja, hogy egyeztessünk a tréningekkel kapcsolatos egyedi igényeikről, angol nyelvtudásuk szintjéről és azokról a témákról, szituációkról, amelyek iránt érdeklődnek, valamint azokról a nyelvtani problémákról, amelyeket gyakorolni szeretnének. Ha erre nem tudnak időt fordítani, akkor igényeiket email-ben is szívesen várjuk, és természetesen magyar nyelven is elfogadjuk.

TANANYAG: 

A nyelvi tréningek tananyagát a megrendelők konkrét igényei, valamint több évtizedes tapasztalatunk alapján állítjuk össze.

Ehhez a legszínvonalasabb hazai és nemzetközi szakirodalmat használjuk fel, amit rugalmasan igazítunk a résztvevők igényeihez

ELŐNYEINK:

 • Nyelvi tréningjeink hatékonyabbak a szokásos nyelvtanfolyamoknál, így sikeresebbé tehetik vagy akár ki is válthatják azokat.
 • A tréningeken hasonló nyelvi szinten álló és azonos vagy egymáshoz közel álló területeken dolgozó munkatársak vesznek részt. Így angol nyelvű kommunikációjukat megkönnyíti, magabiztossá és hatékonnyá teszi, hogy azonos környezetből jönnek, és mindennapi munkavégzésük során hasonló nehézségekkel kell szembenézniük amikor angolul kommunikálnak.
 • A résztvevők munkavégzésük során hasonló feladatokkal találkoznak, tehát jórészt ugyanarra az angol szakszókincsre, szófordulatokra és nyelvtani szerkezetekre van szükségük. Ezáltal a tréningek tananyagát rugalmasan tudjuk alakítani az adott munkahely, illetve a résztvevők igényeihez.
 • A MET Kft. magasan képzett, kiváló munkatársai által a tréningeken felhasznált esettanulmányok és kommunikatív szituációs gyakorlatok is a résztvevők munkavégzése során előforduló problémákból indulnak ki, majd azok megoldásán keresztül  gyakoroltatják az angol nyelvet, ami szintén növeli a tréningek hatékonyságát.
 • A nyelvi tréningekkel időt és ezáltal pénzt takaríthat meg, hiszen a lehető legrövidebb idő alatt vesszük át és gyakoroljuk be a szükséges anyagot. Ritkán használt vagy idejét múlt angol szavakra, nyelvi elemekre nem pazaroljuk energiáját.
 • Visszajelzéseik alapján, eddigi résztvevőink az általunk tartott, cél orientált nyelvi tréningek végére képesek lettek hatékonyabban, választékosabban, ugyanakkor könnyebben kommunikálni angolul, ami szakmai munkájukat is eredményesebbé tette.

A nyelvi tréningek teljes mértékben alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez, így ezekhez minden alkalommal egyedi árajánlatot adunk.

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Minden feltöltött információra, beleértve a személyi adatokat, titoktartást vállalunk.

Közvetlenül is felhívhat bennünket: +36 30 546 0396; +36 1 221 2866

Kapcsolatfelvétel