Email: info@forditjuk.hu | telefon: +36 30 546 0396 | 0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!!!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A | fióktelep: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fszt. 2.

HUEN

Email: info@forditjuk.hu
telefon: +36 30 546 0396
0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!
Címünk: 1149 Budapest, Pillangó Park 14/A
telefon: 2400 Dunaújváros, Bocskai I. u. 7/A fsz. 2.

HUEN

  • Forditjuk Leiras

Nyelvvizsgára felkészítésünk előnyeiről

Hatékonyak vagyunk

  • A MET Nyelvoktatásnál az a célunk, hogy eltérő képességű, illetve elfoglalt nyelvtanulóink egyaránt minél gyorsabban le tudjanak vizsgázni az általuk kiválasztott akkreditált állami nyelvvizsgákon.
  • Az egyik legnagyobb elismerés számunkra, hogy eközben tanulóink nagy része kedvet kap a nyelvtanuláshoz, és később visszatér hozzánk egy más típusú, pl. üzleti vagy szaknyelvi, képzésre; továbbá barátainak, munkatársainak és ismerőseinek is jó szívvel ajánlja a MET Nyelvoktatás szolgáltatásait.
  • Tanáraink nagy tapasztalattal rendelkeznek a felkészítés terén – többen közülük maguk is vizsgáztatók különböző nyelvvizsgákon. Ezáltal a sikeres vizsgázás esélyét a tankönyvekben nem szereplő praktikus tanácsokkal is tovább tudjuk növelni. Eddigi vizsgázóink visszajelzései alapján ezek vizsgatippek sokszor a vizsga eredményét eldöntő plusz pontokat jelentettek számukra.
  • Hatékony Skype-os felkészítésünket azoknak a leendő hallgatóinknak ajánljuk figyelmébe, akik elfoglaltak, sokat utaznak, illetve vidéken vagy külföldön élnek.

Minden vizsgarészre alaposan felkészítjük

  • A MET Nyelvoktatás vizsgafelkészítése során először szóban, illetve írásban felmérjük és értékeljük jelenlegi tudásszintjét. Az eredmény megbeszélése során kiemeljük erősségeit, melyekre a nyelvvizsgán a minél több pont megszerzését alapozni tudja. Szintén felderítjük azokat a hiányosságokat, amelyeken még javítani szükséges ahhoz, hogy a sikeres vizsgához szükséges minimum szintet azokból is teljesíteni tudja. Ezt a szolgáltatásunkat ingyenesen biztosítjuk nyelvtanulóink számára.
  • Ezután meghallgatjuk igényeit és segítünk kiválasztani a nyelvtudásához és személyiségéhez legjobban illő, így a lehető leggyorsabban és legjobb eséllyel  teljesíthető nyelvvizsgát. Ha már kész döntéssel keres meg bennünket, vagy oktatási intézménye, illetve munkahelye csak egy bizonyos nyelvvizsgát fogad el, akkor természetesen ahhoz alkalmazkodunk.
  • Következő lépésként átbeszéljük Önnel a vizsga egyes részeit, a rendelkezésre álló időkeretet, és a technikai feltételeket. Külön kiemeljük azokat a készségeket, és jellemzőket, melyekre az egyes feladatoknál a vizsgáztatók hangsúlyosan figyelni szoktak.
  • Így, például, a képleírás vagy prezentáció közben a szóbelin főleg a folyamatosságot mérik, és hogy elég kötőszót használ-e a vizsgázó, hogy könnyen követhető legyen a történet/ prezentáció.
  • Az írásbeli feladatoknál a levél/ történet javítása során a tartalom és a nyelvtan mellett szintén pontozzák a szöveget összetartó kohéziós elemeket, ezért fontos a kötőszavak gyakori és választékos használata már alacsonyabb szinteken is.
  • Ezután mindegyik vizsgarészt egyéni szükségleteinek megfelelő ütemben és mennyiségben gyakoroljuk. Ezalatt mindig odafigyelünk a valódi vizsgák szempontjainak és időkeretének betartására.
  • Ezen belül az írásbeli vizsgára való felkészüléshez biztosítjuk a megfelelő számú vizsgalap, illetve feladatsor kitöltését, amelyeket ezután szakszerűen kiértékelünk. A problémás nyelvtani vagy szókincsbeli részeket elmagyarázzuk, majd tovább gyakoroljuk.
  • Az ezekhez szükséges kiegészítő anyagokat ingyenesen tudjuk vizsgázóinknak adni.
  • Sokéves vizsgáztatói tapasztalatunk alapján arra is tudunk tippeket adni, hogy az egyes vizsgafeladatokhoz rendelkezésre álló időkeretet hogyan tudja a lehető leghatékonyabban kihasználni.
  • A nyelvvizsgákra felkészítő könyvek mellett az elmúlt évek valódi vizsgafeladatait és hanganyag gyűjteményünket is felhasználjuk a felkészítéshez.
  • Ha már vannak otthon olyan könyvei vagy feladatai, amelyekből szívesen tanul, készek vagyunk azokat használni a felkészítés során.
  • Tippeket adunk ahhoz, hogy szabad idejében milyen anyagokat hallgasson vagy nézzen, pl. CD-n, DVD-n, külföldi rádióadókon vagy éppen a YOUTUBE-on, a TED-en, illetve különböző TV csatornákon ahhoz, hogy a hallás utáni megértés résznél minél több pontot tudjon elérni.
  • Az írásbeli mellett a szóbeli vizsgánál is minden egyes vizsgarészhez alapos, valódi vizsgafeladatokon alapuló, felkészítést ajánlunk. A MET Kft. hosszú évek alatt összegyűjtött, rendszeresen frissített és fejlesztett videós gyűjteménye segítségével elemezzük a vizsgákat, majd célirányosan fejlesztjük a sikeres vizsgához szükséges készségeket és technikákat.

Mi is vizsgáztatunk, így sok olyan tippet tudunk adni, amivel plusz pontot szerezhet a nyelvvizsgán

  • A MET Nyelvoktatásnál felkészítjük arra, hogy a nyelvvizsgán szokásos kérdésekre spontánnak tűnő, ugyanakkor alaposan begyakorolt; a választott nyelvvizsga szintjéhez elegendő szókincset tartalmazó és nyelvtanilag helyes válaszokat tudjon adni.
  • Arra is megoldást kínálunk, hogyan kérdezzen diplomatikusan vissza, ha valamit nem sikerült elsőre megértenie.
  • Gyakoroljuk és a valódi vizsgákon használatos szempont rendszer szerint értékeljük a történetmesélést, a képleírást - üzleti nyelvvizsgáknál a prezentációk tartását - és a szituációs gyakorlatokat. Külön hangsúlyt fektetünk az utóbbiakhoz szükséges kommunikációs szófordulatok elsajátítására. Az ehhez szükséges kifejezés gyűjteményünket ingyenesen adjuk nyelvtanulóinknak.
  • A modern nyelvvizsgák fontos részét képezi egy megadott témáról a nyelvvizsgázók között folytatott vita. Így az ehhez szükséges érvelési technikákat és szófordulatokat is bemutatjuk, majd pedig alaposan begyakoroltatjuk.
  • Célunk a nyelvvizsga feladatok minél alaposabb megismertetése és beszédcentrikus begyakorlása, valamint a megfelelő vizsgatechnikák sikeres elsajátítása, annak érdekében, hogy már első alkalommal a lehető legnagyobb eséllyel indulhasson a nyelvvizsgán.
  • A MET Nyelvoktatásnál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a nyelvtudás elsajátítása mellett felkészítsük a vizsga stressz leküzdésére is. Ennek érdekében ingyenes próbavizsgákat szervezünk, így az igazi nyelvvizsgára a biztos nyelvtudás mellett vizsgarutint is szerezhet.

Azonnali információért bármikor hívhat bennünket a következő telefonszámon:
+36 30 546 0396(0-24 órás telefon ügyelet, hétvégén is!)

Minden személyes adatot és szöveget szigorúan bizalmasan kezelünk. A fordításra nem kerülő szövegeket töröljük. 
A nyelvoktatásról, valamint az elkészült fordításokról és lektorálásokról e-mailben hivatalos, sorszámozott számlát küldünk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, amely banki átutalással fizetendő.
Árainkat ÁFA nem terheli.

KAPCSOLATFELVÉTEL  vagy ÁRAJÁNLATKÉRÉS: FORDÍTÁSRA NYELVOKTATÁSRA