ÁRAINK

Fordítás és lektorálás:

MET Kft.-nél minden fordításhoz kérhet:

 • ingyenes próbafordítást,
 • ingyenes, egyedi árajánlatot,
 • és automatikusan jár a titoktartás.

Ingyenes próbafordításhoz vagy árajánlathoz, kérjük, kattintson az Ajánlatkérés gombra!

Az ajánlatkérés során elküldött minden adatot és szöveget bizalmasan kezelünk!

Az ajánlatkérésekre amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb - munkaidőn túl, illetve hétvégén is - 1,5 órán belül válaszolunk.

Hogyan számítjuk ki a fordítási és a lektorálási díjat?

ÁFA-mentes fordítási díjunkat a fordíttatni kívánt szöveg szóközök nélküli forrásnyelvi karakterszáma alapján már a fordítás megkezdése előtt pontosan megadjuk, így ügyfeleinket a fordítás elkészülte után semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti.

Fordítási árképzésünk: 

 • fordítás magyarról idegen nyelvre: 2,00 Ft/karaktertől  (1 karakter = 1 betű, a betűk közötti szóközöket nem számítjuk bele)
 • lektorálás magyarról idegen nyelvre: 1,00 Ft/karaktertől; 
 • fordítás idegen nyelvről magyarra: 1,80 Ft/ karaktertől;
 • lektorálás idegen nyelvről magyarra: 0,60 Ft/ karaktertől.

Egy A4-es oldal karakterszáma általában 1200-3000 karakter szokott lenni. Ez függ a fordítandó szöveg sűrűségétől, a betűk nagyságától, valamint az ábrák és képek számától. Word-ben készült szöveg esetén ezt könnyen ellenőrizheti a Word-Korrektúra-Szavak száma-Karakterek száma szóköz nélkül funkcióval. Nem szerkeszthető formátum vagy papír alapú szöveg esetén ezt mi ingyenesen kiszámoljuk Önnek. A fordítási díj kiszámításáról bővebben blogbejegyzésünkben olvashat: Hogyan számítjuk ki a fordítási díjat?

Az elvégzett fordításról a számlázz.hu segítségével átutalásos, papíralapú számlát küldünk, 31 napra, amely alanyilag adómentes.

Új ügyfeleinknek az általunk végzett első fordításra a szöveg hosszának függvényében árengedményt adunk, és a fordítás megkezdése után előre elküldjük az első oldalt azért, hogy meggyőződhessenek fordításunk kiváló minőségéről. Ha a fordítandó szövegben ismétlődések vannak, azokat nem szükséges a fordítás előtt törölni, majd az elkészült fordításba egyenként beilleszteni. Ezt a fáradtságos és monoton munkát átvállaljuk, sőt az ismétlődésekre árengedményt adunk, amelyről kérésére már az ajánlatadáskor részletes statisztikát küldünk.

Kérésre a lefordított szöveghez ingyenes záradékot is csatolunk, amelyben garantáljuk, hogy a fordítás tartalma teljes mértékben megegyezik a forrásnyelvi szöveg tartalmával, valamint aláírással és pecséttel látjuk el. Ez természetesen tartalmazza elérhetőségünket is. 

Várjuk megrendelését!

Kérjük, kattintson az Ajánlatkérés gombra most, töltse fel szövegét, írja be a fordítandó nyelveket, és kérjen próbafordítást vagy árajánlatot! Minden szövegre titoktartást vállalunk, a fel nem használt szövegeket pedig töröljük.

Angol nyelvoktatás, felkészítés nyelvvizsgára, Skype-os tanítás:

A legalacsonyabb óradíjat Skype-os angol óráinknál tudjuk kínálni. Ez a tanulási forma kifejezetten idő, energia és pénz takarékos, hiszen nem kell angol órákra utazgatni, nem mellesleg kényelmes.

A táblázatban szereplő óradíjak alanyilag ÁFA-mentes irányárak, tehát ezekre ÁFA nem számítódik rá. Egyedi tényezők (például a megrendelt órák száma, a tanfolyamok intenzitása, visszatérő céges ügyfelek, az óradíjak kiegyenlítésének ütemezése) pozitívan befolyásolhatják árainkat, ezért javasoljuk, hogy a lap alján található Ajánlatkérő segítségével kérjen egyedi ajánlatot.

1 tanóra=45 perc 

Saját helyszínünkön végzett oktatás

Cégekhez kihelyezett oktatás

Skype-os oktatás

Egyéni
(tanóránként)

4500 Ft./fő/45 perc

5000 Ft./fő/45 perc

4000 Ft./fő/45 perc

Kiscsoportos
(tanóránként)

3000 Ft./fő/45 perc

3500 Ft./fő/45 perc

2500 Ft./fő/45 perc

Természetesen minden oktatási formáról hivatalos, sorszámozott számlát adunk, a számlázz.hu rendszerén keresztül, igény szerint készpénzes vagy átutalásos formában.

Tréningek:

A MET Kft.-nél 1-5 napos, napi 4-8 órás szuperintenzív angol általános, üzleti vagy szaknyelvi tréningek tartását vállaljuk, amelyek kiválthatják, illetve hatékonyabbá tehetik a már meglévő vállalati angol nyelvtanfolyamokat.

Egyéni és csoportos angol nyelvi tréningek tartását egyaránt vállaljuk, idő-és költségkímélés céljából kihelyezett formában, akár az Önök által kijelölt helyiségben, megszokott irodájukban vagy tárgyalójukban, hétvégén is.

A tréningekkel Ön időt és pénzt takaríthat meg, hiszen a lehető legrövidebb idő alatt vesszük át és gyakoroljuk be a szükséges anyagot. Ritkán használt vagy idejét múlt nyelvi elemekre nem pazaroljuk energiáját.

Egyedi árajánlathoz, kérjük, kattintson ide: Ajánlatkérés

Felkészítés állásinterjúra, szakdolgozat/ doktori dolgozat angol nyelvű védésére:

 1. egyedi igényeinek és lehetőségeinek egyeztetése: ingyenes,
 2. pályázati anyagának, önéletrajzának és motivációs levelének elkészítése/ átnézése/ javítása/ lefordítása: konkrét szöveghez a lap alján található Ajánlatkérés-nél tud személyre szabott árajánlatot kérni. Az ajánlatokra amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb - munkaidőn túl, illetve hétvégén is - 1 órán belül válaszolunk. Az ajánlatkérés során elküldött adatokat bizalmasan kezeljük!
 3. A jelentkezéshez szükséges hivatalos iratainak, pl.: bizonyítványok, diplomák, erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat, stb. fordítása és, igény szerint, záradékolása - a záradékot ingyenesen tudjuk biztosítani, a fordítási díj az iratok hosszától függ.
  Dokumentumát beszkennelheti vagy lefényképezheti és elküldheti nekünk az Ajánlatkérés-re kattintva, vagy pedig postai úton, illetve személyesen a Kapcsolatfelvétel-nél megadott címre. Iratainak kezelésére természetesen titoktartást vállalunk!
 4. Ugyanígy kérhet árajánlatot doktori dolgozatának fordítására vagy a már lefordított dolgozat lektorálására/ javítására (nyelvi szempontból, az eredeti tartalom megtartásával).
 5. A szakdolgozat/ doktori dolgozat kivonatának szóbeli prezentációhoz való átalakítására és a szóbeli védéshez való felkészítésre a fenti táblázat árai érvényesek.
 6. Tipikus kérdésekre adott hatékony, ugyanakkor diplomatikus válaszok felépítése és begyakorlása - saját helyszínünkön: 4500 Ft./ 45 perc, Skype-os: 4000 Ft/ 45 perc. Könnyen csökkentheti a szükséges időráfordítást, ha előre összegyűjti a szükséges kérdéseket, és átgondolja, hogy magyarul milyen választ adna ezekre.
 7. Váratlanul előforduló nehéz vagy kényes kérdésekre való felkészítés - kérdésgyűjteményünk segítségével - saját helyszínünkön: 5000 Ft./ 45 perc, Skype-os: 4500 Ft/ 45 perc.
 8. Szakmai és személyiségbeli erősségeinek felderítése és kiemelése, apróbb hibák korrigálása, figyelemelterelés a komolyabb hiányosságokról - saját helyszínünkön: 5000 Ft./45 perc, Skype-os: 4500 Ft./ 45 perc (1-2 X 45 perc elegendő szokott lenni, a jelentkező őszinteségének, nyitottságának és előzetes felkészülésének függvényében).
 9. Felkészítés a különböző interjú típusok jellegzetes követelményeire, pl.: életrajz/ viselkedés/ kompetencia alapú, személyes, telefonos, Skype-os, stressz, szűrő, bizottsági és csoportos állásinterjúk - a felkészítés díja az Ön által igényelt interjú típusok mennyiségétől függ.
 10. Speciális igények kielégítése, pl.: videó-s motivációs levél készítése, vitákra, prezentációkra való felkészülés, kompetencia alapú feladatok csoportos megoldása, stb.

Különleges ajánlatunk:

Álláskeresők, pályakezdők számára kisebb, kedvező árú csomagok:

 • meglévő önéletrajz/ motivációs levél/ bizonyítvány fordítása: 2000-3000 Ft.
 • kérdésfeltevés a megcélzott állással, illetve munkahellyel kapcsolatban: - 2500 Ft;
 • fizetési igények megfelelő időben és módon való tárgyalása: 2500 Ft;
 • Vidéki vagy már külföldön élő ügyfeleink számára Skype-os felkészítés: 4000 Ft./45 perc amelyhez az írásos anyagokat email-ben vagy Skype-on küldjük el. Az 1-10. pontban felsorolt szolgáltatásainkat - néhány speciális igény kivételével - Skype-on is ugyanolyan minőségben, ugyanakkor a helyszíni felkészítésnél olcsóbban tudjuk ajánlani a jelentkezők számára.
 • A Skype mellett FaceTime-on és Viber-en is tanulhat!
 • Angliai partneriskolánkon keresztül anyanyelvi tanárokkal is tud gyakorolni!

Kérjen egyedi árajánlatot az Ajánlatkérés gombra kattintva!

Felkészítés külföldi munkára: 

 1 tanóra=45 perc

Saját helyszínünkön végzett oktatás

Skype-os oktatás

Egyéni
(tanóránként)

4500 Ft./fő/45 perc

4000 Ft./fő/45 perc

Kiscsoportos
(tanóránként)

3000 Ft./fő/45 perc

2500 Ft./fő/45 perc

Az árak magukban foglalják a szóbeli felkészítés során önéletrajzának, pályázatának, illetve motivációs levelének összeállításához nyújtott segítségünket.

Bizonyítványainak, illetve diplomáinak vagy egyéb hivatalos okmányainak (pl. erkölcsi bizonyítvány, születési anyakönyvi kivonat - akár papír alapon meglévő is) fordítására kérjen egyedi árajánlatot az Ajánlatkérés gombra kattintva!

Ha további információra van szüksége, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot:

Azonnali információt vagy visszahívást a következő telefonszámon kérhet: +36 30 546 0396

Kapcsolatfelvétel